KapcsolatTisztelt Látogató!

Az akciosujsag.hu megújult!

A korszerűsítéssel egy időben változott az oldal koncepciója is. Mostantól már csak az aktuális kiadványok lesznek elérhetőek az oldalon, a régebbi akciós újságok már nem. Viszont ezek a kiadványok sem törlődnek, megtalálhatóak a szolgáltatók tárhelyein:

2016. júliustól | 2016. július előtt


Kapcsolat

A Kapcsolat űrlap elküldésével Ön hozzájárul az akciosujsag.hu tökéletesebb működéséhez, a szolgáltatások javításához. Várjuk visszajelzését az oldal működésével, az újságok megjelenésével kapcsolatban.

Az akciosujsag.hu egy önálló oldal. Semmilyen üzleti kapcsolatban nem állunk áruházakkal, nyomdákkal, terjesztőkkel.

Az akciosujsag.hu nem foglalkozik a papír alapú akciós újságok terjesztésével, ezért az ez irányú levelekre, hozzászólásokra érdemi választ adni nem tudunk. Ez irányú kéréseikkel/kérdéseikkel az áruház vevőszolgálatával vegyék fel a kapcsolatot.

Az újságokban megjelenő termékekkel kapcsolatos kérdésével, problémájával, kérem keresse fel az akciós újságot kiadó cég, áruház információs szolgálatát. Ezekben az esetekben semmilyen érdemi információval nem tudunk szolgálni.

Az akciós újságok tartalmi részére valamint az üzletekre, áruházakra, termékekre vonatkozó kérésekre, kérdésekre küldött levelekre, hozzászólásokra illetékesség hiányában nem tudunk válaszolni. Ezekkel a kérdéseikkel szintén az áruház vevőszolgálatával vegyék fel a kapcsolatot.